Menu weselne
Dania gorące
- ROSÓŁ KRÓLEWSKI, KOTLET DE VOLAYLLE, ZIEMNIAKI OPIEKANE, BUKIET SURÓWEK, PIECZEŃ Z KARKÓWKI W SOSIE MYŚLIWSKIM,
MAKARON, BURACZKI, BOEUF STROGONOW, UDKA FASZEROWANE, RYŻ KOLOROWY, KALAFIOR
Przystawki
- WĘDLINA, JAJKA FASZEROWANE, PSTRĄG W GALARECIE, POLĘDWICZKI DROBIOWE Z SOSEM ŻURAWINOWYM, SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE,
SAŁATKA GYROS, SAŁATKA GRECKA, ŚLEDZIE, PIECZARKA W CIEŚCIE, ŁOSOŚ WĘDZONY Z DODATKAMI
Ciasta
- SERNIK TRADYCYJNY LUB Z BRZOSKWINIĄ, SZARLOTKA, SNICKERS, TOFFI, SEROWO-MAKOWE, 3-BIT, ROLADA Z KREMEM LUB ŚMIETANĄ,
PTASIE MLECZKO, ANANASOWIEC, WIŚNIOWE
Owoce
- WINOGRON, MANDARYNKA, POMARAŃCZA, JABŁKO, BANAN, ANANAS, KIWI, ARBUZ
Napoje
- SOKI OWOCOWE, COCA-COLA, FANTA, SPRITE, NAŁĘCZOWIANKA, PEPSI, MIRINDA, KAWA, HERBATA